Prati nas
Slušaj na
Traži

E325 – Davor Simičić – Zašto ljudi cijene umjetnost i strast u craft pivu // Varionica

Play

Davor Simičić je polovica Varionice, jedne od najranijih aktivnih “craft” pivovara u Hrvatskoj, zajedno sa su-osnivačem Matijom Mrazekom. Pivo su počeli praviti iz entuzijazma ali i iz potrebe jer nakon putovanja po inozemstvu nisu našli na domaćem tržištu jednako kvalitetna piva. Riječ “craft” se odnosni na vještinu i majstorstvo u izradi bilo čega, pa tako i piva, a kako se radi o jednom o najpopularnijih pića u svijetu, postoje bezbrojne varijacije i stilovi kuhanja.

Razgovarali smo o početcima Vrionice, ali i o konceptu craft piva i drugih “craft” proizvoda, te modama u okusima i teksturama koji se mijenjaju s vremenom.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 373