Prati nas
Slušaj na
Traži

E326 – Vedran Sorić i Saša Tenodi: Što je prodajni mindset

Play

Vedran Sorić je jedan od najpoznatijih prodajnih konzultanata u regiji, i zajedno sa stručnjakom za komunikaciju Sašom Tenodi je pokrenuo brand “Prodajni mindset” koji za sada ima YouTube kanal, meetupove i konferenciju, a odnedavno i istoimenu knjigu. U ovom razgovoru ipak nismo pričali o eventima i YouTubeu nego najviše o tome što prodajni mindset, s malim “p” zapravo jeste. Gdje se nalazi razlika između dobrih i lošijih prodavača i kako razmišljati o prodaji. Druga velika tema je bila knjiga – Vedran ju je napisao relativno lako – saznajte kako – i sudeći po interesu do sada, jedna je od boljih na ovu temu na ovim prostorima. Ovo je druga epizoda Surovih Strasti s Vedranom, a prva je bila E257.

Imamo i jednu novost – tijekom epizode smo rekli neka pitanja i upute za vas dragi slušatelji, putem kojih možete doći do svoje kopije Vedranove knjige!

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 374