Prati nas
Slušaj na
Traži

E328 – Juraj Žlof – Na koji način je pojednostavljenje ključ dobrog biznisa // Palacinke.hr, Growthfix

Play

Juraj Žlof je veteran startupova i serijski poduzetnik, koji svoja iskustva u međunarodnom startup akceleratoru koristi direktno u poslovnim poduhvatima – pa su tu Palacinke.hr koje su nastale na konceptu ponude jedne jedine stvari s vrhunskom izvedbom i sa vrlo racionalnim istraživanjem tržišta, i Growthfix startup studio koji pomaže startupima da pronađu svoju jednostavnost.

Pričali smo o tome kako su podignute Palacinke.hr, utjecaju middle-man agencija kao Glovo i Wolt na tržište hrane ali i dostavljača, zašto je jednostavnost često nešto na što su firme prisiljene a nešto što je opcija, te kako Growthfix može pomoći mladim firmama.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu, to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju.

PREPORUKE ZA LAKŠE I UGODNIJE SLUŠANJE PODCASTA

Za lektire Surovih Strasti, edukacijske sadržaje i za potporu onom što radimo, posjetite našu platformu Surove Strasti Academy.

More from this show

Epizoda 375