Prati nas
Slušaj na
Traži

E336 – Bojan Bernik – Kako više ne biti skromni pasivni prihodaš // Morgan group

Play

Radni naslov epizode E106, objavljene prije oko 4 godine, je bio “Skromni pasivni prihodaš” jer smo u tadašnjem razgovoru s Bojanom Bernikom imali osjećaj relativne skromnosti u odnosu na neke druge goste s kojima smo razgovarali. Bojanu je jedan od važnih životnih ciljeva bio pasivni prihod.

U današnjoj otkačenoj i nesvakidašnjoj epizodi imali smo prilike čuti što se promijenilo u tih 4 godine, i gdje je Bojan sada. On je serijski poduzetnik koji je prije 14 godina osnovao Morgan Grey digitalnu marketinšku agenciju čija lista klijenata uključuje Optical Express, Lenovo, Freshbooks i mnoge druge. Također je osnivač stranice Klik.hr koja ima preko 400 000 posjetitelja mjesečno, a uz to i suosnivač programerske tvrtke Morgan Code koja izrađuje prilagođeni software i web stranice, te odnedavno i Morgan Solutions za razvoj u SAP-u.

Bojana smo pitali koji je njegov proces rada, o njegovim partnerima i suradnjama, o networkingu i širenju kruga ljudi te pasivnom prihodu (a ukratko smo istražili i Bojanove sličnosti s Tomom Cruise-om).

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu (https://patreon.com/surovestrasti), to je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. To nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju.

More from this show

Epizoda 384