Prati nas
Slušaj na
Traži

E350 – Antonio Đureta – O osiguranjima // Hrvatska udruga auto struke

Play

Antonio Đureta je pravnik koji se nakon iskustva odvjetničkog ureda odvažio na više samostalnosti i kako sam kaže, ostaviti svoj trag rješavajući velike probleme. Bio je dugogodišnji član, a sad je i predsjetnik, Hrvatske udruge auto struke (HUAS), koja okuplja i zastupa prava auto-servisera i njihovih klijenata, a fokus i motivacija su mu velika količina nepravilnosti u trokutu osiguranja-oštećeni-servisi. Pomogao je pokrenuti veliki broj tužbi protiv osiguravateljskih kuća, no i sam kaže da je teško naći one koji su dovoljno hrabri za pokretanje tužbe.

Surove Strasti nominirane su za Večernjakovu ružu! Hvala svim slušateljima i žiriju koji nas je nominirao – a da bi glasali za nas, pošaljite poruku sa sadržajem “RUZA2022 84” na broj telefona “60 085”.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu (https://patreon.com/surovestrasti). To je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. Ovo nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju.

More from this show

Epizoda 397