Prati nas
Slušaj na
Traži

E349 – Antonio Perić-Mažar – Kako profitirati od odlaska na konferencije // Locastic

Play

Antonio Perić-Mažar je direktor firme Locastic, koja je postala ponešto poznata u domaćim IT krugovima po organizaciji i nastupima na međunarodnih konferencijama, te BlockSplita, koja je jedna takva konferencija. Od razvoja web siteova danas su agencija koja razvija različita rješenja, i 70% prometa im dolazi od izvoza. Vrlo rano prihvaćaju nove tehnologije, te su odnedavno i spinoffali proizvod za lokalne ture po jugu Dalmacije.

O svemu ovome, te o sadašnjosti i budućnosti NFT-ova, utjecaju tehnologija na njih i na industriju, te kako su se pozicionirali putem konferencija, poslušajte u ovoj epizodi Surovih Strasti.

Surove Strasti nominirane su za Večernjakovu ružu! Hvala svim slušateljima i žiriju koji nas je nominirao – a da bi glasali za nas, pošaljite poruku sa sadržajem “RUZA2022 84” na broj telefona “60 085”.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu (https://patreon.com/surovestrasti). To je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. Ovo nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju.

More from this show

Epizoda 396