Prati nas
Slušaj na
Traži

E352 – Ivan Burazin – Kakva disciplina je potrebna za impact na svjetskoj razini // Shift konferencija, Infobip

Play

Ivan Burazin je možda najpoznatiji kao organizator IT konferencije Shift, koju je nedavno akvizirao Infobip no Ivan je svestran i to mu je samo jedan od koraka u karijeri. Cilj mu je ostaviti trag na svijetu te se dugoročno vidi u sve većim i sve globalnijim poduhvatima. Njegovi poduzetnički početci su bili formiranje tvrtke za IT usluge te startup CodeAnywhere koji nudi razvojno okruženje za developere u cloudu, a danas je Chief Developer Experience Officer u Infobipu, zadužen za promoviranje i pozicioniranje Infobipovih proizvoda među developerima koji su potencijalni klijenti.

S Ivanom smo razgovarali o njegovoj dnevnoj rutini, kako povećava svoju produktivnost, kako je došao do ideja za CodeAnywhere i Shift konferenciju, što se događa s IT-em u Africi, te koje su mu ambicije za budućnost.

Surove Strasti nominirane su za Večernjakovu ružu! Hvala svim slušateljima i žiriju koji nas je nominirao – a da bi glasali za nas, pošaljite poruku sa sadržajem “RUZA2022 84” na broj telefona “60 085”.

Želite li da napredujemo u stvaranju ovakvog sadržaja? Onda podržite Surove Strasti na Patreonu (https://patreon.com/surovestrasti). To je platforma gdje možete odrediti da se Surovim Strastima svaki mjesec automatski pošalje neki iznos, na primjer 15-tak eura. Ovo nije veliki iznos – manje od jednog izlaska s par prijatelja, a nama puno znači da ostvarimo kvalitetniju produkciju.

More from this show

Epizoda 399